Armstrong en Ullrich herenigd in Los Angeles: gewezen rivalen delen foto tijdens gezamenlijke fietsrit

Wielerlegendes Lance Armstrong en Jan Ullrich poseerden samen op de foto tijdens een gezellig fietstochtje in Los Angeles.

Cor Vos Archives

De tijden dat Lance Armstrong en Jan Ullrich epische duels uitvochten op de flanken van de meest iconische cols in de Tour zijn al lang vervlogen. De twee gewezen toprenners worden gerekend in het rijtje van de allergrootsten. Beide heren zijn bovendien geen onbesproken blad en hebben wel wat meegemaakt op persoonlijk vlak.

Van rivaliteit is geen sprake meer zo blijkt. Op Instagram deelden 'Der Kaiser' en 'The Boss' een epische foto tijdens een gezamenlijk fietsritje in Los Angeles. Hun vriendschap gaat trouwens al een tijdje terug.

Toen de Duitser enkele jaren geleden kampte met depressies en verslavingen, was Lance er om zijn vriend er bovenop te hepen. De twee zien elkaar nog regelmatig en gaan nu en dan eens samen gaan fietsen. Krijgen we over 20 jaar dezelfde foto met Mathieu en Wout te zien?

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.

Achtergrond
  • Foto Marketa Navratilova/ Cor Vos ©2003 Manuel Beltran, Lance Armstrong, Iban Mayo, Haimar Zubeldia en Jan Ullrich.