Video | Michael Schär jaagt AG2R-ploeggenoten stuipen op het lijf met nepslang

Haha dit is een mooie prank bij AG2R! Binnen die ploeg zit het wel goed met de sfeer. Grappige beelden.

Net als (bijna) alle andere ploegen vertoeft AG2R Citroën op dit moment in Zuid-Spanje om het nieuwe seizoen voor te bereiden. Naast fietsen is werken aan de teambuilding vaak ook een belangrijk onderdeel van het trainingskamp. Bij AG2R hebben ze daar zo hun eigen ideeën over...

In de omgeving van Calpe, waar ook AG2R resideert voor het decembertrainingskamp, zul je best slangen hebben. Maar gelukkig voor de renner die te maken krijgt met de 'slang' in onderstaand filmpje is dat geen echte. Een klassieke prank met een nepslang!

Al lijkt de renner in kwestie (we herkennen door helm en bril niet direct wie het is) het eigenlijk wel meteen door te hebben. Evenmin zijn het mooie beelden. Wie weet inspiratie voor een grapje op je eigen fietstripje met je vrienden..?

Hoewel het met de sfeer dus wel goed zit binnen het team, kende AG2R Citroën in 2022 niet een heel goed seizoen. De Franse ploeg boekte in totaal elf overwinningen - dat is er eentje minder dan Olav Kooij in z'n eentje. Bob Jungels boekte het grootste succes met een etappezege in de Tour. Benoit Cosnefroy won de GP Quebec.

Geen categorie
  • Beeld: Instagram Michael Schär