🎥 Puck Pieterse en maatje Lauren kunnen zo het theater in als komisch duo: 'When you crash your ehh.. baarmoeder is a bit ehh...'

Het is dat haar fietscarrière al zo lekker gaat, maar anders kan ze zo het theater in met haar droge humor. Puck Pieterse en Lauren Molengraaf leggen op hilarische wijze alles uit over hun fietsen...

Wie onze site een beetje volgt weet inmiddels dat Puck Pieterse voor elke wedstrijd waar ze aan meedoet een filmpje van de parkoersverkenning met de GoPro plaatst op haar YouTube-account. Daar zit vaak al wel wat humor in, zo zat ze in Benidorm bij de intro op een scootmobiel als ware Benidorm Bastard.

Maar het meest hilarische filmpje is de bike check die ze met haar maatje Lauren Molengraaf deed (Molengraaf is nog junior en wint in die categorie de ene na de andere cross).

In het filmpje vergelijken ze elkaars fietsen en komen we erachter dat die van Puck enkele zeer bijzondere specs heeft zoals pedalen en een ketting. Die van Lauren heeft dan weer een dingetje dat niet zo goed is voor je baarmoeder, zo vertellen ze. Heel geestig!

Puck Pieterse rijdt zondag nog de wereldbekermanche in het Franse Besançon en zal de week daarna proberen te regenboogtrui bij de elite dames te veroveren in Hoogerheide. Haar grote concurrente is daarbij Fem van Empel. Shirin van Anrooij zal het WK nog bij de beloften rijden.

Pelotonpraat
  • Beeld: YouTube Puck Pieterse