📸 Puck Pieterse krijgt krijgt superschattige tekening van jonge Franse fan (met voorspellende 🌈..?)

Deze jonge Franse fan weet wel wie er wereldkampioen wordt zaterdag... Wat een superschattige tekening waar Puck Pieterse mee poseert!

Puck Pieterse won gisteren met overmacht de laatste wereldbekermanche in Besançon (in afwezigheid van Fem van Empel) en liet zien helemaal klaar te zijn voor een mooie tweestrijd met Van Empel in Hoogerheide komende zaterdag op het WK veldrijden.

Maar een jonge Franse fan hoefde ze daar eigenlijk al niet meer van te overtuigen. Die had namelijk een fraaie tekening gemaakt van Puck in de regenboogtrui (dat kan natuurlijk ook de beloftenregenboog van Fayetteville zijn die ze op dit moment eigenlijk nog mag dragen..)

Na afloop van de wedstrijd in Besançon psoeerde Pieterse voor het Instagram-account van haar ploeg Alpecin-Deceuninck met de tekening; ze is er zichtbaar blij mee. Maar wat wil je ook met zo'n tekening vol regenbogen, hartjes, lofuitingen en natuurlijk een heel mooi getekende Puck..

Beeld: Instagram Alpecin-Deceuninck

En nog even een close-up van de tekening zodat je 'm wat beter kunt bekijken - dat verdient de tekenaar wel! (Alhoewel het beeld wel een beetje korrelig is nu, sorry!)

Beeld: Instagram Alpecin-Deceuninck

Puck Pieterse strijdt vanaf zaterdagmiddag 15.00 uur in Hoogerheide om de wereldtitel. Haar grote concurrent is Fem van Empel. Die andere jongeling, Shirin van Anrooij, koos ervoor om nog één keer bij de beloften mee te doen.

De jonge Amersfoortse was dit seizoen al de beste in acht wedstrijden, waaronder het Nederlands kampioenschap onlangs in Zaltbommel. Maar Fem van Empel greep eerder dit seizoen de Europese titel en won het eindklassement van de wereldbeker.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Alpecin-Deceuninck