🎥 Ondertussen op de weg: Pogacar en Matthews wheelieën erop los tijdens gezamenlijke training

Tadej Pogacar en Michael Matthews zijn lekker aan het spelen met de fiets tijdens een training in en rondom Monaco!

Tour de France 2022 stage 15

We zijn nog een beetje in de ban van de modder en het duel tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert, gisteren tijdens het WK veldrijden in Hoogerheide. Maar de wegprofs die niet ook in het veld actief zijn, trainen ondertussen hard voor het aanstaande wegseizoen.

Nou ja, hard trainen.. Er is uiteraard ook wat ruimte voor ontspanning. En voor Tadej Pogacar en Michael Matthews houdt dat in even lekker spelen op de fiets tijdens een training. De twee werkten samen een training af in Monaco en deden voor een deel op één wiel.

In een filmpje dat Pogacar op zij Intsagram plaatsen zien we de twee uitgebreid wheeliën op een hellinkje. Puck Pieterse kwam ermee over de meet toen ze tweede werd tijdens het WK veldrijden, maar dit is natuurlijk ook mooi...

We zien Tadej Pogacar 13 februari voor het eerst in koers dit seizoen. Dan neemt hij deel aan de Spaanse eendagskoers Jaen Paraiso Interior. Daarna zal hij de Ruta del Sol betwisten en hij komt Wout van Aert en Mathieu van der Poel tegen in de Strade Bianche begin maart. Michael Matthews is z'n seizoen al begonnen; hij kwam aan de start in z'n eigen Tour Down Under.

Pelotonpraat
  • Photo: Vincent Kalut/PN/Cor Vos © 2022