🎥 11-jarige Puck Pieterse in mooi filmpje: 'Doorrijden tot ik van m'n fiets viel, moest van mezelf en m'n ouders..'

Puck Pieterse kennen we nu als een vrolijke verschijning die niet op haar mondje is gevallen en dat was vroeger ook al zo. Mooie beelden!

Puck Pieterse was samen met Fem van Empel en Shirin van Anrooij de revelatie van het (bijna) afgelopen crossseizoen. De drie youngsters verdeelden samen de prijzen de afgelopen winter. Pieterse viel bovendien ook nog op door haar media-optredens, vooral op haar eigen YouTube-account, met met veel humoristische filmpjes.

Toen ze jong was - nog jonger dan nu dus.. - nam vader Joost de rol van cameraman op zich, maar ook toen al was Puck niet op haar mondje gevallen.

Dat bewijst ze in onderstaand filmpje van het NK veldrijden in 2014, waarin ze als 11-jarige tweede wordt. Na afloop voelt de spreekstalmeester haar aan de tand en kont ze met een duidelijke analyse: "Ik moest gewoon doorrijden tot ik van m'n fiets viel."

Van wie dat dan moest, vraagt de speaker vervolgens.. "Van mezelf en van m'n ouders", krijgt de jonge Pieterse de lachers op haar hand.

De 20-jarige Puck is op dit moment lekker aan het snowboarden in Oostenrijk en zal zich daarna gaan voorbereiden op het mountainbikeseizoen. Ze wil zich plaatsen voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs en dat traject begint dit seizoen. Ze krijgt daarbij wel concurrentie van Anne Tauber, Anne Terpstra en ook Fem van Empel wil gaan mountainbiken.

Geen categorie
  • Beeld: YouTube Joost Pieterse