Benieuwd naar wat een wereldkampioen eet? Echtgenote Remco Evenepoel deelt weekmenu

Nu het nieuwe wegseizoen gestart is moeten renners zich weer houden aan een strikt voedingschema. Oumi Rayane laat zien wat er bij Remco Evenepoel op het menu staat.

Vuelta a San Juan 2023 - 40th Edition - stage 7

Ten huize Remco Evenepoel, in Calpe, is het Oumi Rayane die de sportmaaltijden voor de wereldkampioen bereidt. Op Instagram liet ze zien wat er deze week op het menu staat voor 'Meneer Evenepoel'. De vertaling vindt u onder de foto terug.

Ook het aantal trainingsuren staat op de planning weergegeven, en dat zijn er best wel veel! Over elf dagen staat Evenepoel aan de start van de UAE Tour (20 - 26 februari).

Photo: Instagram/Oumii

DINSDAG

Training
: 5 uur

Lunch: wraps

Avondmaal: risotto met champignons en kip

WOENSDAG

Training
: 6 uur

Lunch: tonijnsalade

Avondmaal: gezonde taco's met zoete aardappelfrietjes

DONDERDAG

Training
: 2 uur

Lunch: havermoutpannenkoeken en yoghurt

Avondmaal: quiche met spinazie en zalm + soep

VRIJDAG

Training
: 5 uur

Lunch: omelet en toast

Avondmaal: vleesbrood met ovenaardappelen en gegrilde groenten

Pelotonpraat
  • Photo: Ilario Biondi/SCA/Cor Vos © 2023