📸 Oude team van Tom Pidcock rijdt dit seizoen in hallucinant 'LSD-trip-truitje'

De renners van Trinity Racing gaan wel opvallen dit seizoen. Alleen kijken naar het shirtje levert al een epileptische aanval op..

Tour de France 2022 stage 20 ITT

Voor Tom Pidcock bij INEOS Grenadiers reed, was Tom Pidcock een van de medeoprichters van het Britse Trinity Racing Team. In 2020 crosste en MTB'de hij voor dat team, maar zonder Pidcock ontwikkelde de ploeg zich door.

Er was sinds vorig jaar al een wegploeg en ze richten zich naast cross (de dit seizoen sterke Cameron Mason rijdt voor ze) en MTB ook op gravel en eSports.

Dat doen ze met een hoop branie en dat zien we ook terug in de tenues. Vorig jaar reden ze al rond in een kleurig en opvallend shirtje, maar dit seizoen doen ze er nog een schepje bovenop.

Specialized ontwierp namelijk een shirtje dat voelt als een LSD-trip. Wat de schrijver van dit stukje betreft een fijne LSD-trip want de wielerwereld kan wel wat gewaagde shirtjes gebruiken! Eens of vind jij het helemaal niks?

(In de Insta-post hebben ze er in de eerste foto nog een extra hallucinerend effectje aan gegeven, slide naar rechts voor de tweede, 'normale' foto van het shirtje.)

We zullen onder andere Joseph Pidcock in het shirtje zien rijden komend seizoen. Inderdaad, het jongere (20) broertje van Tom Pidcock. Jumbo-Visma-aanwinst Thomas Gloag reed vorig jaar nog in dienst van Trinity Racing. Bij de ploegleiders voor dit seizoen ook bekende namen: oud-profs Peter Kennaugh en Nicolas Roche zitten in de auto.

Trinity is naast een wielerploeg ook vooral een sportmanagementbureau. Een beetje de aanpak van de gebroeders Berkhout dus, die met het SEG Racing Team ook lange tijd een talententeam hadden, waar onder andere Fabio Jakobsen nog voor reed.

Pelotonpraat
  • Photo: Vincent Kalut/PN/Cor Vos © 2022