🎥 Niets is wat het lijkt: Astana-renners dollen voor foto met Supermanhouding

Niets is wat het lijkt op internet. Dat blijkt wel uit dit filmpje waarin ze bij Astana laten zien hoe ze de boel besodemieteren!

Tom Pidcock kwam bij zijn wereldtitel veldrijden in Fayetteville in de Supermanhouding over de streep. Fem van Empel deed hem vorige week bij de Krawatencross in Lille na (wie dat het best deed daar zijn de meningen nog over verdeeld..). De renners van Astana lijken ook lichtblauwe Supermannen

Maar dat zit toch net even anders, zo blijkt uit een grappig filmpje op het Instagram-account van de ploeg van Vinokoerov. De Kazak Vadim Pronskiy lijkt daar ook een 'Supermannetje' in huis te hebben, maar als het beeld wat naar rechts gaat, zien we dat hij hulp krijgt.

Z'n Italiaanse ploeggenoot Christian Scaroni en medewerker van de ploeg doen er alles aan Prosnkiy in de houding te houden voor een mooi plaatje...

Pronskiy (24) en Scaroni (25) zijn op dit moment actief in de Ruta del Sol. Een paar dagen eerder reden ze ook al de door Tadej Pogacar gewonnen gravelkoers Clasica Jaén.

Vorig seizoen reden ze ook al samen in de Adriatico Ionica Race en dat ging bijzonder goed: de Italiaan won twee ritten, terwijl de Kazak derde werd in het algemeen klassement.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Astana Qazaqstan