📸 Alex Dowsett maakt de blits in outfit met afbeeldingen van zijn vrouw erop

Alex Dowsett rijdt de laatste dagen in een wel heel opvallend outfit rond.

Tour of Britain 2022 stage 1

Vorig jaar was zijn laatste seizoen als profrenner, maar Alex Dowsett houdt nog steeds van de wielersport. Maar of dat deze week ook zo is? De tweevoudig-ritwinnaar in de Giro d'Italia postte deze week namelijk een foto van een opvallend outfit op sociale media.

Dowsett droeg namelijk een shirt met afbeeldingen van zijn vrouw Chanel. Dowsett kreeg het shirt als cadeau van zijn vrouw voor Valentijn.

Wieler Revue

Deze week ligt onze vooruitblik op het nieuwe seizoen in de winkel. Wil je onze specials voortaan op de deurmat krijgen! Sluit hier een abonnement af. Wat kun je zoal verwachten in Wieler Revue #1? We behandelen alle WorldTeams, ProTeams en vrouwenploegen. Verder staan we uitgebreid stil bij de koerskalender.

Daar blijft het niet bij, want Wieler Revue staat weer boordevol heerlijke interviews. We waren op de ploegenpresentatie van Jumbo-Visma en spraken daar met Wout van Aert, Jonas Vingegaard, Olav Kooij, Merijn Zeeman en Koen Bouwman. Verder spraken we onder anderen Remco Evenepoel, Kobe Goossens en Tadej Pogacar.

Geen categorie
  • Photo: Nick Pipps/SCA/Cor Vos © 2022