Tom Boonen vindt de liefde bij 14 jaar jongere nichtje van Eli Iserbyt: 'Ongelofelijk slimme dame'

Tom Boonen brak na 20 jaar met zijn vrouw Lore, maar heeft ondertussen een nieuwe vriendin gevonden met wie hij ook al samenwoont.

Kristallen Fiets award show 2021

Onlangs maakte Tom Boonen bekend dat hij niet langer samen is met Lore, de vrouw met wie hij al sinds 2003 een koppel vormt. De twee gingen als vrienden uit elkaar en komen nog steeds heel goed overeen. "De verstandhouding is goed en we gaan zelfs nog samen op vakantie", klonk het.

De Vlaamse wielerlegende heeft ondertussen ook al een nieuwe liefde gevonden. Wiebeke De Wachter (28) woont al een jaar bij Boonen thuis in Mol. Ze komt uit Gent en studeerde communicatiewetenschap in de Gentse Universiteit. Momenteel werkt ze als juridisch medewerker op een advocatenkantoor gespecialiseerd in merkenrecht. Ze heeft ook een link met de wielerwereld aangezien ze het nichtje is van veldrijder Eli Iserbyt.

Foto: Facebook/Wiebeke De Wachter

"Het is een ongelofelijk slimme dame,” vertelt een trotse Boonen in gesprek met hln. “Intussen zijn we allemaal goed gesettled. Lore kan het ook prima met Wiebeke vinden. Sinds we uit elkaar zijn, lijkt er iets van ons te zijn afgevallen. Wij vormen eigenlijk nog steeds één groot gezin en kunnen altijd bij elkaar over de vloer komen."

Boonen en zijn ex-vriendin Lore werden in 2015 ouders van en tweeling, Jacqueline en Valentine, die nu beiden 8 jaar oud zijn. "Die zijn het allerbelangrijkste en dat hebben we meteen vooropgesteld. Maar alles verliep prima en we hebben allemaal ons plekje gevonden."

Pelotonpraat
  • Photo GvG/PN/Cor Vos © 2021