šŸŽ„ Dat belooft! Bekijk de spectaculaire (onofficiĆ«le) trailer van de Netflix-serie over de Tour

Op de Netflix-documentaire over de Ronde van Frankrijk 2022 is het nog even wachten, maar u kan wel al de eerste beelden bekijken!

De Netflix-serie over de Tour de France van vorig zit er bijna aan te komen. Een officiële releasedatum is er nog niet, maar de serie zou dit voorjaar moeten gelanceerd worden. Op Twitter werden alvast de eerste beelden getoond in een onofficiële trailer, en die zien er veelbelovend uit!

Zo zien we onder meer bodycam-beelden van de chaotische fietswissel bij Jumbo-Visma tijdens de kasseienrit, beelden vanuit de teambus en beelden vanuit het peloton waarin een snelheid van 105 km/h gehaald wordt tijdens een afdaling! Begint het al te prikkelen? Bekijk dan zeker onderstaande video!

De opnames zijn al in maart vorig jaar gestart. In totaal zouden er acht aflevering van elk 45 minuten zijn. Kleine kanttekening: niet alle deelnemende teams maken deel uit van de serie. Zo wilde UAE Team Emirates liever geen camera's in de buurt. De teams van Mathieu van der Poel en Wout van Aert doen gelukkig wel mee, net als AG2R Citroën Team, BORA-hansgrohe, EF Education-EasyPost, Groupama-FDJ, INEOS Grenadiers en Quick-Step Alpha Vinyl.

Pelotonpraat
  • Foto: Twitter/Escape Collective