🎥 Grappige beelden! Mads Pedersen en Magnus Cort sprinten vol voor plek 68 en 69 in aankomst bergop Parijs-Nice

Haha, Mads Pedersen en Magnus Cort maakten er nog even een Deens prestigestrijdje van in Parijs-Nice!

Paris-Nice 2023 stage 4

Vandaag stond er een aankomst bergop op het programma in Parijs-Nice. Daarin deelde Tadej Pogacar een tikje uit aan Jonas Vingegaard. Maar ook in het achterveld werd er op het scherp van de snede gestreden...

Voor sommige snelle mannen is zo'n aankomst bergop een hel, maar Mads Pedersen en Magnus Cort zijn sprinters die ook bergop aardig hun mannetje staan. En dus kwamen ze in elkaars buurt bij de streep. Op 11 minuten en 46 seconden van winnaar Pogacar maakten ze er nog even een mooi showtje van.

Dat showtje ging om de plekken 68 en 69 in koers. Uiteindelijk moest er een finishfoto aan te pas komen om de posities te bepalen - nee, dat is een grapje. Pedersen 'won' en eist plek 68 voor zich op, terwijl Cort het met 69 moet doen (een prima plek natuurlijk voor iemand met zo'n mooie pornosnor..)

Hier zie je het sprintje en dat ze er zelf ook veel lol om hebben!

Beide heren waren deze Parijs-Nice al succesvol. Mads Pedersen klopte Olav Kooij in de tweede etappe en greep de zege. Magnus Cort belandde in het geel doordat EF Education-Easypost een verrassend sterke ploegentijdrit reed. Morgen mogen ze weer aan de bak voor het echie, want dan staat er in Parijs-Nice andermaal een rit voor de snelle mannen op het programma.

Pelotonpraat
  • Photo: Nico Vereecken/PN/Cor Vos © 2023