📸 Trek-Segafredo haakt (letterlijk) op leuke manier in op babynieuws Ellen van Dijk met snelste kinderwagen ooit

Ellen van Dijk is zwanger en de ploeg speelt daar heel leuk op in door haar alvast een (digitaal) cadeautje te geven.

World Championships WE - ITT 2022

Ellen van Dijk maakte eerder vandaag via haar social media bekend dat zij en haar vriend (wieler)podcastmaker Benjamin de Bruijn in september hun eerste kindje verwachten. Ze krijgt daarbij volle medewerking van haar ploeg Trek-Segafredo, die dat ook in beeld op een grappige manier kenbaar maakten.

De Amerikaanse ploeg gebruikte daarvoor ook hun sociale kanalen, en wel op een heel creatieve manier. In een fotoshop(althans, dat denken we toch) trakteren ze Van Dijk alvast op de snelste fietskar aller tijden.

Als je in de post hieronder naar rechts swipet verschijnt achter de regenboogtijdritfiets met Ellen erop namelijk een heuse regenboogfietskar achter de fiets. Mooi gedaan van de ploeg!

Als de nu 36-jarige Van Dijk in september moeder is geworden, zal ze zich daarna weer klaar proberen te stomen voor het seizoen 2024, waarin de Olympische Spelen in Parijs het orgelpunt moeten vormen. De Woerdense wil er vlammen op de tijdrit. In 2020 werd ze niet geselecteerd en in 2016 werd ze vierde nadat een val roet in het eten gooide.

Pelotonpraat
  • Photo: Jan de Meuleneir/PN/Cor Vos © 2022