πŸ“Έ Beregezellig! Twitteraar laat teddyberen in wielerpakjes koers kijken

Koers kijken kan op veel manieren, maar zo gezellig als met deze teddyberen in wielerkleding wordt het sowieso niet. Schitterend!

Lekker in je joggingbroek op de bank, met vrienden en een biertje erbij of natuurlijk fysiek langs de weg om de koers echt te 'ruiken'. Je kunt op vele manieren naar wielrennen kijken, maar zo speciaal als onderstaande wieler- én teddyberenfan..

Want zo kun je Helen Standen wel noemen. Ze houdt van teddyberen en van wielrennen en besloot op een goed moment die twee te combineren. Een hee goed moment, want het resultaat is fantastisch! Ze breidde koerstruitjes voor haar beren en the rest is history.

Hieronder zie je een paar tweets van haar met de beren, die niet alleen voor de tv koers kijken maar er ook op uit trekken en mooie avonturen beleven!

Maar eerst even voor de tv. Kijk dit berenpelotonnetje dan zitten

Twee van het peloton waren heel tevreden na de koers

En voor het koers kijken natuurlijk ook goed eten en drinken!

Als gezegd: ze trekken er ook weleens op uit. Hier krijgen de FDJ-renners een meet & greet

In de hekken bij de Haaghoek!

De gezellige berenboel bij elkaar

En de beer in het pakje van de ploeg van Mathieu van der Poel geven we nog even wat extra aandacht

We hebben geen idee of ze komende week bij de E3 Saxo Bank Classic langs de weg staan of in een gezellige berenborrel op de vrijdagmiddag gaan kijken, maar volg het account om op de hoogte te blijven over het wel en wee van deze heel fijne beren!

Pelotonpraat
  • Beeld: Twitter Helen Standen