📸 Sportieve Pogacar grapt met moment dat hij bijna letterlijk aan de kant wordt gezet door MVDP op Poggio: 'Get out of my way'

Tadej Pogacar toont zich altijd een sportief 'verilezer' en ook nu grapt hij er op los met Mathieu van der Poel.

Milan - Sanremo 2023

In de dagen na een grote koers komt er altijd nog van alles naar buiten aan mooie verhalen en mooi beeldmateriaal. Na de schitterende zege van Mathieu van der Poel in Milaan-Sanremo was dat niet anders. Het moment waarop hij wegrijdt bij Pogacar en de anderen is vastgelegd.

Op tv zagen we het live net niet gebeuren vlakbij de top van de Poggio, maar een fotograaf die toevallig net op die plek stond, legde het moment wel vast. Thijs Zonneveld twitterde de foto waarop is te zien dat Van der Poel even een handje op de rug legt van Tadej Pogacar. Iets van: let op, er wil een raket langs...

Op die tweet, of eigenlijk die van de buitenlandse wielertwitteraard Mihai Simion, reageert Pogi zelf. De Sloveen, die goed met Van der Poel kan opschieten en er ook als de kippen bij was om hem te feliciteren op Instagram, kan er wel om lachen.

Hij stuurt namelijk een grappig gifje als reactie op de tweet met de tekst 'Get out of my way' erin. Hieronder zie je de foto en de reactie van Pogi erop. Mooi dat zo'n fantastische wielrenner ook nog zo sportief is en over de nodige humor en zelfrelativering bechikt!

De twee komen elkaar aanstaande vrijdag alweer tegen. Dan wordt in Harelbeke (en omstreken) de E3 Saxo Bank Classic verreden. De E3 Prijs, zoals we de koers eigenlijk beter kennen, is elk jaar weer een heerlijke koers. Logisch ook, want het is een soort mini-Ronde van Vlaanderen. Wout van Aert won verleden jaar.

Pelotonpraat
  • Photo: Luca Bettini/SCA/Cor Vos © 2023