📸 Remco van Anderlecht, maar AA Gent lijft Wout, Dylan en Tiesj in...

Voetbalclub AA Gent slaat z'n slag op de transfermarkt en lijft het superaanvalstrio Van Aert, Van Baarle en Benoot in vlak voor de E3.

Presseconference Jumbo - Visma in Gent 23/03/023

Remco Evenepoel speelde lange tijd bij Anderlecht, Mathieu van der Poel speelde zelfs even in de jeugd bij Willem II, maar AA Gent heeft schijnbaar ook wel vertrouwen in de voetbalkwaliteiten van Wout van Aert, Dylan van Baarle en Tiesj Benoot.

Dit superaanvalstrio van Jumbo-Visma gaf gisteren voorafgaand aan de E3 Saxo Bank Classic een persconferentie in het stadion van de Oost-Vlaamse club en dat grepen ze aan om de drie tot een opmerkelijke transfer te verleiden..

Ze hadden namelijk voor de gelegenheid shirtjes van de club laten maken met de namen van Wout, Dylan en Tiesj achterop. Hieronder zie je de Jumbo-Visma-renners poseren met de shirtjes (swipe voor alle drie de foto's).

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door KAA Gent (@kaagent)

Met name voor Benoot zal het een mooi cadeautje zijn, want hij is afkomstig uit Gent. Van Dylan van Baarle is bekend dat hij een fanatiek Feyenoord-supporter is. Over de voetbalvoorkeuren van Wout van Aert is bij ons niks bekend. KFC Herentals misschien?

Pelotonpraat
  • Photo: Florian Van Eenoo/PNCor Vos © 2023