🎥 Wrede ploegleider Arkea-Samsic rijdt vol door plas en bezorgt toeschouwer in Gent-Wevelgem nat pak

Deze kans kon de ploegleider van Arkea-Samsic blijkbaar niet laten liggen in Gent-Wevelgem... Toeschouwer door en door nat, arme man!

Het was nat, natter, natst gisteren in Gent-Wevelgem, dat zal je niet zijn ontgaan. De renners kwamen verkleumd aan de finish; of eigenlijk begonnen ze al verkleumd. Ook voor het tochg nog vele volk langs de weg was het afzien. Voor één iemand nog eens extra..

We kennen het sadistische trekje allemaal - en misschien ben je er zelf op de racefiets wel eens slachtoffer van geworden: een plas zien en de verleiding niet kunnen weerstaan er vol doorheen te jagen met de auto.

De ploegleider van Arkea-Samsic, Sebastien Hinault waarschijnlijk, kon de verleiding in ieder geval niet weerstaan. In onderstaand filmpje op Instagram noemt Eurosport het nog pech voor de toeschouwer die de volle laag laag krijgt, maar als je goed kijkt zie je dat de bestuurder duidelijk even expres naar links stuurt om voor de door de plas te koersen...

Ploegleiders lijken woensdag en zondag in Dwars Door Vlaanderen en de Ronde van Vlaanderen geen toeschouwertje te kunnen pesten, want de voorspellingen zien er redelijk uit. Er is wel kans op een buitje, maar niet de hele dag regen zoals in Gent-Wevelgem gisteren.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Eurosport