Huu? Soudal Quick-Step wijzigt naam naar 'T-Rex Quick-Step' en onthult T-Rex-outfit

Er zullen tijdens de Vuelta a Espana geen wolven, maar wel dinosaurussen in het peloton rijden. 

Nieuws Jasper Vandecasteele

Zaterdag gaat de Vuelta a España van start. Enkele ploegen, zoals Movistar, zullen in een gloednieuwe outfit aan de Gran Salida in Lissabon verschijnen. Soudal Quick-Step is er daar één van en ondergaat zelfs een naamwijziging!

Zeg de komende drie weken niet 'Soudal Quick-Step' en 'The Wolfpack', maar 'T-Rex Quick-Step' en 'The T-Rex Pack'. De renners zullen ook een gloednieuwe nieuwe outfit dragen, met een een brullende Tyrannosaurus Rex op de borst.

Nu denkt u waarschijnlijk wat hier de bedoeling van is. Wel, T-Rex is een product van lijmproducent en hoofdsponsor Soudal. Volgens de grote baas is het een 'uitzonderlijk sterke en betrouwbare lijm'. Benieuwd of de ploeg straks ook zo sterk is in de bergen.

Kopman Mikel Landa is alvast enthousiast over zijn nieuwe outfit. "Het is echt een cool design. Het is eens iets heel anders dan de andere truien in het peloton en ik denk dat het een iconisch design is dat mensen nog lang zullen onthouden. Het is een mooie manier om Soudal te bedanken voor hun steun en om één van hun belangrijke merken te promoten."

De Bask kan in zijn jacht op de rode trui rekenen op de steun van Kasper Asgreen, Mattia Cattaneo, James Knox, William Junior Lecerf, Casper Pedersen, Mauri Vansevenant en Louis Vervaeke.

Nieuws
  • Cor Vos
Bekijk het originele bericht