Zieke Tom Dumoulin stelt seizoensdebuut uit

Tom Dumoulin moet zijn seizoensdebuut nog even uitstellen. De renner van Jumbo-Visma is ziek geworden en wil zijn conditie niet afbreken, zo valt te lezen op zijn Instagram-pagina. Het zou voor Dumoulin de eerste koers in ruim 8 maanden tijd zijn.
Dumoulin

Gisteren kwam er nog het bericht dat Dumoulin in Valencia zijn debuut voor Jumbo-Visma zou maken, maar daar gaat helaas een streep door. Op zijn Instagram-pagina vertelt de Limburger dat zijn ploegmaats zonder hem zijn gaan trainen, omdat hij vannacht ziek is geworden. Hij geeft aan dat hij het seizoen niet zo wil beginnen, maar dat het verstandiger is om naar huis te gaan om te herstellen. Volgens zijn programma zou de Tirreno-Adriatico de volgende koers zijn waarin hij start. Die wedstrijd begint pas op 11 maart. Wat Dumoulin in de tussentijd gaat doen, is nog niet bekend. 

       Dit bericht bekijken op Instagram             

The guys have just left for a training ride, here in Valencia. Unfortunately without me. I got sick last night and I will return to home to recover. This is not the way I wanted to start the season, but we have to be wise. When you don't feel well, you'd better not race. I came to Spain to build up my condition, not to break it down. I hope to be back soon!

Een bericht gedeeld door Tom Dumoulin (@t.dumoulin) op

  • Tom Dumoulin

Laatste nieuws