Nu in de winkel: de Wieler Revue Tour-special

Vanaf morgen ligt hij in de winkel: de Wieler Revue Tour-special!

Wieler Revue

We blikken met je vooruit op de mooiste en belangrijkste wielerwedstrijd van het jaar. Dat doen we onder meer met Dylan Groenewegen. Hij won vorig jaar de slotetappe van de Tour op de Champs-Élysées in Parijs en heeft dit jaar een doel gemaakt van het pakken van de gele trui in de eerste twee vlakke ritten.

(c) Frank van 't Hof

Maar we blikken echt niet alleen maar vooruit: we kijken ook terug op een groot stuk Nederlandse Tour-historie. Het is dit jaar namelijk 50 jaar geleden dat Jan Janssen de Tour de France won, als eerste Nederlander. De geboren verteller doet ook deze keer weer een boekje open over zijn Tour-winst.

(c) Frank van 't Hof

Verder laten we wat minder voor de hand liggende namen in het wielrennen hun licht schijnen over de door ons zo geliefde sport. Wat dacht je van Sven Kramer? De meervoudig olympisch kampioen kan namelijk ook ontzettend hard fietsen en weet er méér dan genoeg van. Plus hij geeft ons alvast een inkijkje in zijn toekomst!

Deze verhalen, maar nog véél meer verhalen en natuurlijk alle etappes, renners en favorieten komen uitgebreid langs in onze extra dikke, 212 pagina's tellende Tour-special. Daarbij ook een poster om de Tour van dag tot dag perfect bij te houden.

Daar is 'ie dan: onze Tour-special!

Waar te koop?

De Tour-special van Wieler Revue is voor maar €8,99 online te koop, klik daarvoor hier. Wil je weten bij welke winkel bij jou in de buurt Wieler Revue in de schappen ligt? Klik dan op deze link!