Uitslag: U denkt niet dat Chris Froome dit jaar de Tour de France gaat winnen

Mooie reacties op de stelling van de dag!

Uitslag: U denkt niet dat Chris Froome dit jaar de Tour de France gaat winnen
  • Chris Froome Chris Froome

'Als Froome geen pech kent, wint hij zijn vierde Tour de France'. Deze stelling legden wij u vanochtend voor. U bent niet helemaal overtuigd van de kansen van de Brit van Team Sky.

De percentages

Eens: 62,5%

Oneens: 37,5%

De reacties

Fred van Rossem (oneens): "Hij zal in een paar finales bergop onvoldoende antwoord hebben op de krachtige tred op de grote molen van enkele anderen. En met die ene tijdrit gaat hij dat niet compenseren."

Marijn Coolen (eens): "Die man is de beste ronderenner van het moment. Hij gaat richting de 5 tourzeges en er waarschijnlijk overheen."

Alex van Arragon (oneens): Denk het niet. Froome zal alles moeten geven. De concurrentie dit jaar is denk ik sterker. Zeker gezien zijn voorjaar en de Dauphine (waarin zijn prestaties ronduit matig waren) en zeker gezien de prestaties van zijn concurenten (die wel goed waren). Gaat een spannende tour worden denk ik. En team Sky is dom bezig. Poels thuis laten omdat hij geen zekerheid is, dan Giro klanten meenemen om Froome te helpen (die hebben al een monster prestatie geleverd). En degene die wel een zekerheid moet zijn (Froome) is alles behalve dat. Nee, zijn tour overwinning van vorig jaar zou zomaar eens zijn laatste geweest kunnen zijn."

Bedankt voor het reageren! Morgen is er weer een nieuwe stelling.