NU VERKRIJGBAAR: Klassiekergids Wieler Revue 2017

Vandaag brengen we jullie in primeur: de meest uitgebreide klassiekergids van Wieler Revue ooit! In deze gids blikken we...

NU VERKRIJGBAAR: Klassiekergids Wieler Revue 2017

Vandaag brengen we jullie in primeur: de meest uitgebreide klassiekergids van Wieler Revue ooit!

We zijn inmiddels aanbeland in de maand maart. De winter loopt op zijn laatste benen, de zon ontwaakt stilaan uit zijn winterslaap. De veldrijders hebben hun moddertuig al even ingeruild voor een cocktail op een parelwit strand. Kortom, de wegrenners zijn weer aan zet.

Het openingsweekend zit erop en de voorbereidingskoersen in alle uithoeken van de wereld zijn in volle gang. Argentinië, Frankrijk, Italië, Spanje, Verenigde Arabische Emiraten, Australië, zelfs in Burkina-Faso werd er gekoerst. Allemaal mooie koersen, maar als we eerlijk zijn is dit alles toch maar een prelude op die vermaarde heilige weken in april: de klassiekers.

We nemen jullie bij Wieler Revue bij de hand met de enige echte klassiekergids. Gaande van Milaan-Sanremo tot en met Luik-Bastenaken-Luik, u hoeft niets te missen. Alles wat u moet weten staat in ons klassiekeroverzicht. Zo schotelen we jullie een uitgebreide voorbeschouwing voor per klassieker, met de grote favorieten volgens Wieler Revue. Voor iedere klassieker kan je ook een blik werpen op het parkoers, de geschiedenis, de editie van vorig jaar en de route met alle belangrijke stroken en hellingen.

Voorts spraken we ook met de klassieke gladiatoren van het moment. We hadden een gesprek met Michael Matthews, John Degenkolb, Greg van Avermaet, Fabio Felline en Alejandro Valverde. Verder kunt u genieten van een uniek portret van Peter Sagan en onderwierpen we Wout Poels aan 10 gewaagde stellingen. Samengevat, een must have!

De Klassiekergids van Wieler Revue ligt sinds vandaag in de boekhandel en telt maar liefst 100 pagina's leesplezier.

Bestel hier de Wieler Revue Klassiekergids 2017 in onze webshop!

Foto: Cor Vos