LottoNL-Jumbo maakt selectie bekend voor openingsweekend

De enige Nederlandse WorldTour-formatie LottoNL-Jumbo heeft zijn selectie bekend gemaakt voor het openingsweekend. Lars...

LottoNL-Jumbo maakt selectie bekend voor openingsweekend

De enige Nederlandse WorldTour-formatie LottoNL-Jumbo heeft zijn selectie bekend gemaakt voor het openingsweekend. Lars Boom is de kopman in de Omloop het Nieuwsblad. Groenewegen neemt de honneurs waar in Kuurne-Brussel-Kuurne.

Lars Boom is terug bij LottoNL-Jumbo na een uitje bij Astana en mag meteen de rol van kopman op zich nemen in de Omloop. Boom krijgt Jos van Emden, Gijs Van Hoecke, Tom Leezer, Timo Roosen, Bram Tankink en Maarten Wynants mee in steun. De beste prestatie van Boom in de Omloop het Nieuwsblad is een 10e plaats in 2011.

Dylan Groenewegen krijgt dit jaar opnieuw zijn kans als kopman in Kuurne-Brusse-Kuurne. Vorig jaar deed Groenwegen het niet onaardig met een vierde stek, meteen zijn beste resultaat in Kuurne. Groewegen krijgt naast Lars Boom ook het gezelschap van Robert Wagner, Amund Grøndahl Jansen, Twan Castelijns, Jos van Emden, Gijs Van Hoecke, Tom Leezer, Bram Tankink en Maarten Wynants.

Foto: Cor Vos