Wieler Revue Wintergids 2017 is nu verkrijgbaar!

In deze wintergids hebben we een week lang Lotto Soudal gevolgd op het eerste trainingskamp en doe je inspiratie op voor...

Wieler Revue Wintergids 2017 is nu verkrijgbaar!
  • Lotto Soudal Lotto Soudal

Het eerste nummer van Wieler Revue is uit! In deze wintergids hebben we een week lang Lotto Soudal gevolgd op het eerste trainingskamp, nemen we de wetenschap in het wielrennen onder de loep en doe je inspiratie op voor (warme) buitenlandse fietstrips!

De Tour Down Under staat voor de deur, maar voor de eerste WorldTour-koers is een uitgekiende voorbereiding noodzakelijk. In dit nummer gaan we dieper in op hoe renners de koude wintermaanden doorkomen en geven we de actieve fietstoerist suggesties waar ze dit jaar hun kilometers kunnen afmalen. Gran Fondo's worden steeds populairder en we reden er het afgelopen jaar een aantal (Frankrijk, Italië, Kroatië, Madagaskar) waar je in dit nummer alles over kunt lezen.

De traditionele manier van seizoensvoorbereiding verdwijnt steeds meer naar de achtergrond en de wetenschappers hebben het voor het zeggen. We togen naar Flanders Bike Valley waar de toekomst van het wielrennen onder de loep werd genomen. Welke innovaties kunnen we de komende jaren verwachten in onze sport en hoe gaat dat de wielersport veranderen?

We zijn de traditionele trainingskampen van ploegen afgegaan en hebben Lotto Soudal in december een week lang op de voet gevolgd. We brachten een bezoek aan Robic, een trainingsbegeleiding-bureau dat zowel profs als amateurs de juiste weg op helpt. Plus: 5 wintertips van Tom-Jelte Slager, die de Tour Down Under voor de tweede maal wil winnen!

? Bestel hier de Wieler Revue Wintergids 2017 in onze webshop!