Sigma komt met nieuwe fietscomputer

De ROX GPS 11.0 richt zich op de ambitieuze fietser, die zijn waarden tijdens de training snel en betrouwbaar onder hand...
Sigma komt met nieuwe fietscomputer

De Sigma ROX GPS-fietscomputers beginnen aan haar tweede jeugd en dat in twee uitvoeringen. Met de ROX GPS 7.0 en de ROX GPS 11.0 treden tegelijkertijd twee nieuwe modellen in de voetsporen van het Sigma Sports-vlaggenschip ROX 10.0 GPS.

De ROX GPS 11.0 is een echte allrounder en ideale trainingspartner. Deze richt zich op de ambitieuze fietser, die zijn waarden tijdens de training snel en betrouwbaar onder handbereik wil hebben. De beide nieuwe zenders R1 DUO voor hartslag en R2 DUO Combo voor snelheid en trapfrequentie dragen de data niet alleen over via ANT+ naar ROX GPS 11.0, maar ook aan Bluetooth Smart compatibele apparaten.

rox-gps-11-0-black-perspectief-rechts

Via de nieuwe Sigma Link-app kunnen instellingen en eerder geladen tracks via Bluetooth Smart direct op de ROX GPS 11.0 worden geladen. Andersom kunnen tripdata ook worden uitgelezen en via de Sigma Cloud met het data center gesynchroniseerd worden. In combinatie met Sigma Link kan de ROX GPS 11.0 inkomende oproepen of berichten live op het display weergeven.

De ROX GPS 7.0 is verkrijgbaar in zwart of wit en de adviesprijs is € 134,95.De ROX 11.0 GPS is als basisvariant verkrijgbaar zonder sensoren, ook in het zwart of wit voor € 184,95.De ROX GPS 11.0 set heeft adviesprijs € 269,95 (ook in het zwart en wit) en is inclusief de R1 DUAL hartslagzender en de R2 DUAL Combo-zender voor snelheid en trapfrequentie.

Foto: Sigma

Laatste nieuws