Kruijswijk: "Blij dat ik bij LottoNL-Jumbo kan blijven"

Steven Kruijswijk is erg blij met zijn nieuwe verbintenis bij LottoNL-Jumbo. "We hebben een ambitieus plan richting 2018...

Kruijswijk: "Blij dat ik bij LottoNL-Jumbo kan blijven"
  • Steven Kruijswijk Steven Kruijswijk

Steven Kruijswijk is erg blij met zijn nieuwe verbintenis bij LottoNL-Jumbo. De Brabantse klimmer heeft veel vertrouwen in de hernieuwde samenwerking, zegt hij tegen De Telegraaf. "We hebben een ambitieus plan richting 2018."

Vanochtend werd al bekend dat Kruijswijk  maandag op de eerste rustdag van de Tour de France een nieuw contract bij de Nederlandse WorldTour-formatie zal ondertekenen. De man die in mei bijna de Giro d'Italia won, laat weten 'erg blij te zijn' om nog twee jaar in het shirt van LottoNL-Jumbo te kunnen rijden.

"Het team heeft met de klassementstrein en de sprinttrein een ambitieus plan richting 2018. Ik heb er vertrouwen in dat we gezamenlijk deze ambities kunnen waarmaken. Met de sportieve begeleiding, technische en ondersteunende staf van de ploeg wil ik graag samenwerken. De afgelopen Giro d’Italia heeft mij hierin de bevestiging gegeven. Dat geeft mij veel vertrouwen voor de toekomst."

https://twitter.com/s_kruijswijk/status/751335349209665536