Bikegear Testpanel zoekt testers!

Bikegear Testpanel zoekt testers!

Bikegear.cc start een testpanel. Wil jij als fietsliefhebber graag mooie producten van Shimano, PRO, Pearl-Izumi, Giro of Elite uitproberen? Grijp dan nu je kans! Via bikegear.cc kunnen fietsers zich aanmelden voor het testpanel, dat nieuwe producten uittest.

Bikegear is een platform voor fietsliefhebbers en informeert over alles op fietsgebied. Bikegear is een initiatief van Shimano Benelux, de officiële distributeur van Shimano-fietsonderdelen- en accessoires in de Benelux. Elke maand zorgt Bikegear.cc ervoor dat het testpanel één van de producten uit het Shimano Benelux-assortiment kan uitproberen. In ruil voor de testproducten posten testers foto's en tekst over hun bevindingen op social media.

Op de website www.bikegear.cc worden alle productervaringen verzameld. Via blogs laat het testpanel weten hoe de producten bevallen. Ook is er aandacht voor het testpanel in het Bikegear Magazine, dat twee keer per jaar uitkomt. Bikegear.cc is op zoek naar allerlei soorten fietsers: van jong tot oud, van heel fanatiek tot minder fanatiek. Elke maand zijn er nieuwe testers nodig.

Inschrijven voor het panel kan op www.bikegear.cc