Keizer krijgt kans in West-Vlaanderen

Keizer krijgt kans in West-Vlaanderen

LottoNL-Jumbo rekent in de Driedaagse van West-Vlaanderen op Martijn Keizer en Tom van Asbroeck. Het tweetal krijgt volledige ondersteuning tijdens de rittenkoers die vrijdag begint.

Keizer zal zich in eerste instantie richten op het rijden van een goed klassement. ,,De puntjes moeten nu op de i staan", benadrukt de 26-jarige Groninger op de ploegwebsite. ,,Ik ben tevreden over mijn huidige vorm en tijdens de proloog in West-Vlaanderen moet ik er staan. Deze wedstrijd is voor mij vervolgens ideaal om een goede positie in het klassement vast te houden."

In de massasprints gokt LottoNL-Jumbo op Van Asbroeck, die in de Ronde van de Algarve en Kuurne-Brussel-Kuurne al liet zien goed in vorm te zijn. ,,Maar het is te voorbarig om te denken dat hij zomaar even een rit gaat winnen", tempert ploegleider Frans Maassen de verwachtingen. ,,Er staat een sterk deelnemersveld aan het vertrek en in het wielrennen win je sowieso nooit zomaar een wedstrijd."

,,Ik hoop dan ook vooral dat iedereen het uiterste uit zichzelf haalt', gaat Maassen verder. ,,Als er op maximaal vermogen is gestreden door de hele ploeg, ben ik tevreden. De proloog wordt in ieder geval doorslaggevend in het klassement en ik wil dan ook dat iedereen daarin volle bak gaat. Op die manier kunnen we zien waar iedereen staat."