Dumoulin siert cover nieuwe Wieler Revue

Dumoulin siert cover nieuwe Wieler Revue

Tom Dumoulin prijkt op de cover van de nieuwe Wieler Revue, de eerste uitgave van 2015. We spraken uitgebreid met de Limburger, die vorig jaar zijn grote doorbraak beleefde. Vooral tegen de klok was hij indrukwekkend. Het leverde hem vier tijdritzeges op, een tweede plaats op dat onderdeel in de Tour en een derde bij het WK. Maar Dumoulin wil meer zijn dan alleen een tijdrijder. Waar het gaat eindigen? Geen idee. ,,Als ik dat wist, dan was ik klaar. Ik ben goed bezig, maar er zijn nog genoeg vragen."

Daarnaast lees je in de nieuwe Wieler Revue ook een groot interview met Tim Wellens, de hoop van België die in 2014 de Eneco Tour won. Aanvallen deed hij altijd al graag, nu probeert hij het te bewaren voor de finales. En met succes dus. ,,In beeld rijden is leuk, resultaten zijn leuker."

Voorts lees je in Wieler Revue #1 een interview met Rossella Ratto. De Italiaanse is een van de grootste talenten van het internationale vrouwenpeloton. Maar er is meer: we zetten 12 talenten op een rij, die het volgens ons gaan maken komend seizoen. Je leest verhalen over fietsreizen naar Catalonië en de Champagne en een artikel met handige tips over hoe je ondanks de winter toch lekker kan doorfietsen. Plus een reportage uit de Vlaamse blubber, de cijfertjes van Lotto-Jumbo en nog veel meer.

Wieler Revue #1 is hier te bestellen.