Kroon als commentator aan de slag bij Eurosport

Kroon als commentator aan de slag bij Eurosport

Karsten Kroon besloot dit jaar na zestien jaar als prof een punt te zetten achter zijn carrière. De geboren Drent heeft op dit moment geen ambities om nog actief te zijn in het profpeloton, maar gaat de sport vanaf de zijlijn volgen. Zo gaat Kroon als commentator aan de slag: ,,Ik ga voor Eurosport werken als commentator bij een aantal koersen. Het lijkt me leuk om op die manier verbonden te blijven met het wielrennen", vertelt hij in de nieuwe Wieler Revue.

Op adem komenNa zijn laatste koers in oktober neemt Kroon nu de tijd om tot rust te komen. ,,Ik heb het tot nu toe zeer rustig aan gedaan en veel tijd aan mijn gezin besteed. Iedere ochtend sta ik op met de kinderen en breng ze naar school. Ook ben ik op dit moment veel aan het klussen, er is wat dat betreft nog veel te doen hier. Ik ben graag buiten en werk graag met mijn handen. Voor de rest heb ik veel gezellige dingen gedaan en dat wil ik voorlopig ook blijven doen."

In het interview blikt Kroon trots terug op zijn carrière. Het complete interview met Karsten Kroon is te lezen in Wieler Revue #9. Bestellen kan hier.