Van Dijk: 'Veel motivatie voor 2015'

Van Dijk: 'Veel motivatie voor 2015'

Na een teleurstellend wereldkampioenschap heeft Ellen van Dijk in de maand oktober wat afstand genomen van het wielrennen. Ze kocht een nieuw huis en verhuisde van Amsterdam terug naar Woerden. Nu ze daar gesetteld is, richt ze haar blik op 2015. ,,Ondertussen heb ik ook afgelopen seizoen geëvalueerd en daar heb ik de positieve en negatieve punten uit gehaald. Het gaf me weer veel inspiratie en motivatie voor 2015!`, vertelt Van Dijk op haar website.

OpstartweekHaar voorbereiding op het nieuwe jaar is begonnen in Spanje. ,,Om het nieuwe seizoen meteen goed te beginnen ben ik afgelopen week op trainingskamp geweest in Calpe. Boels-Dolmans huurt daar de hele winter een huis en daar zal ik de komende maanden dus vaker te vinden zijn. Een supermooie omgeving om kilometers in het zonnetje te maken. Ik was er nu samen met onze nieuwe aanwinsten Chantal Blaak en Amalie Dideriksen. Een heel gezellige en mooie opstartweek!"

Vanaf 28 november gaan Van Dijk en Blaak met de nationale selectie op trainingskamp in Florida, onder meer om de parkoersen van het WK in Richmond te bekijken. Daarna volgt in Calpe een stage met de ploeg.