Cult Energy heeft ploeg compleet voor 2015

Cult Energy heeft ploeg compleet voor 2015

Cult Energy Pro Cycling heeft zijn selectie voor het komende seizoen compleet.  De ploeg zal volgend jaar in het peloton verschijnen met een ProContinentale licentie. Met het aantrekken van Romaine Lemarchand heeft de Deense ploeg zestien renners op de loonlijst. Lemarchand is een 27-jarige Fransman die de afgelopen jaren voor AG2R reed, als ook voor Cofidis.

Michael Skelde is enthousiast over zijn complete ploeg: ,,We zijn trots op het team dat we hebben kunnen samenstellen. We hebben de gewenste mix kunnen vinden met veel jong talent maar ook een aantal ervaren coureurs. Het aantal van zestien rijders is perfect voor ons, zo kunnen we elke renner de aandacht geven die hij verdient."

De selectie van Cult Energy ziet er als volgt uit:Fabian Wegmann (Duitsland), Gustav Larsson (Zweden), Linus Gerdemann (Duitsland), Rasmus Guldhammer (Denemarken), Rasmus Quaade (Denemarken), Michael Carbel (Denemarken), Russel Downing (Groot-Brittanië), Alex Kirsch (Luxemburg), Martin Mortensen (Denemarken), Troels Vinther (Denemarken), Mads Pedersen (Denemarken), Michael Reihs (Denemarken), Karel Hnik (Tsjechië), Romaine Lemarchand (Frankrijk), Joel Zangerle (Luxemburg), Christian Mager (Duitsland)