Materiaal

Sidi maakt speciale schoen voor Nibali

Sidi heeft een speciale editie voor Vincenzo Nibali gemaakt. De Italiaanse schoenenproducent wil de kopman in het bijzon...

Sidi maakt speciale schoen voor Nibali

Sidi heeft een speciale editie voor Vincenzo Nibali gemaakt. De Italiaanse schoenenproducent is verbonden aan Bahrein Merida en wil de kopman in het bijzonder uitlichten.

Vincenzo Nibali van Bahrein Merida mag dit seizoen de Sidi Shot (t.w.v. €389,95) aantrekken voor de koers. Zijn schoen heeft als basiskleur wit, maar is aangevuld met diverse kleuren. Rood en wit staat voor de kleuren van de Bahreinse vlag, blauw vertegenwoordig de twee zeven waarin het land 'gevangen' zit en goud verwijst naar de cultuur en traditie van het koninklijk huis van Bahrein.

Wij zijn erg blij dat we weer herenigd zijn met Vincenzo Nibali", zegt Sidi-oprichter Dino Signori. "Hij kwam zelfs naar ons hoofdkantoor en heeft wat details aangebracht aan de schoen. In 2010, toen hij zijn eerste roze trui veroverde, droeg hij als Sidi-schoenen. Sindsdien is hij behoorlijk succesvol geweest en ik denk dat er nog veel meer te behalen valt."

 

img_9042

Foto's: Bettiniphoto.net