Materiaal

LottoNL-Jumbo in nieuwe Shimano S-Phyre-kleding

In 2017 breidt Shimano het S-PHYRE-concept uit en LottoNL-Jumbo zal vanaf aankomend seizoen in S-PHYRE-kleding en -schoe...

LottoNL-Jumbo in nieuwe Shimano S-Phyre-kleding

In 2016 introduceerde Shimano de S-PHYRE fietsschoenen. In 2017 breidt Shimano het S-PHYRE-concept uit en LottoNL-Jumbo zal vanaf aankomend seizoen in S-PHYRE-kleding en -schoenen rijden en ze zullen samen met Shimano werken aan verdere productontwikkelingen.

Het S-PHYRE-concept heeft als doel krachtoverbrenging maximaliseren door het leveren van betere prestaties per gram, ultieme aerodynamica en het gebruik van het linkage effect om efficiëntie te creëren.

Het genereren van energie is al moeilijk genoeg, dankzij een optimale aerodynamica zonder wrijving of oververhitting is onnodig wattageverlies verleden tijd. S-PHYRE is ontworpen om optimaal te functioneren dankzij technologische innovaties die zorgen voor synergie tussen optimale trapkracht, de koppeling met de fiets, het lichaam en de spierkracht.

Met dit uitgangspunt, in combinatie met de kennis van de bikefitting principes en de resultaten van metingen van professionele rijders, introduceert Shimano technische fietskleding. De kleding maximaliseert het rendement op de contactpunten tussen de kleding en de huid. Het stelt renners in staat om het volgende prestatieniveau te bereiken.

Marco Zaja, Shimano Europe Deputy Director Softgoods: "S-PHYRE is onze nieuwste uiting van onze missie om het beste van het beste te maken. Met alles wat we weten over high-end fietskleding is S-PHYRE zorgvuldig ontworpen om de fanatieke fietsers alles te kunnen geven wat ze wensen en zelfs meer dan dat."

Het complete S-PHYRE-concept omvat: fietsshirts, fietsbroeken met bretels, skin suits, handschoenen, sokken en schoenen.