Tolhoek, Bouwman en Kuss langer bij Team Jumbo-Visma

Contractverlengingen bij Team Jumbo-Visma. Antwan Tolhoek, Koen Bouwman en Sepp Kuss blijven allen twee jaar langer bij de ploeg.

Jumbo
  • Team Jumbo-Visma Team Jumbo-Visma
  • Koen Bouwman Koen Bouwman
  • Sepp Kuss Sepp Kuss
  • Antwan Tolhoek Antwan Tolhoek

Alle drie zijn nu actief als knecht van Primoz Roglic in de Giro d'Italia, waar Team Jumbo-Visma vol voor het eindklassement gaat. Tolhoek, Bouwman en Kuss hebben zelf ook al mooie dingen laten zien in hun carrière. Tolhoek presteerde vorig jaar heel het seizoen op hoog niveau en het was dan ook een makkelijke keuze voor de Zeeuw om te verlengen. "Het is niet voor niets dat de meeste renners hier al zolang zitten."

De goed klimmende Bouwman brak door met een ritzege in de Dauphiné en zegevierde vorig seizoen bijna in een etappe in de Giro d'Italia. "Dit is een team waarin ik me thuis voel. Vanaf de eerste wedstrijd dat ik prof werd, rijd ik voor deze ploeg. Deze week was heel speciaal om met een paar jonge honden de roze trui te mogen verdedigen."

De Amerikaan Sepp Kuss is eveneens een klimmer, die vorig jaar aantoonde veel potentie te hebben. Vooral in de Tour of Utah liet de voormalig-mountainbiker veelbelovende dingen zien. Sterker nog, hij won drie etappes en het eindklassement. "Ze geven ons bij de ploeg het vertrouwen dat we ons kunnen ontwikkelen. Het is een eerlijk team. Het is logisch dat ik me bij dit team wil blijven doorontwikkelen."