Door: Barry de Vries

Uitslag: Verdeeldheid over winstkansen Bardet

De Nederlandse lezer is het oneens met de stelling dat Romain Bardet de enige belager van Chris Froome zal zijn.

De stelling  “Is Romain Bardet de enige die Chris Froome nog van de Tourzege af kan houden?” verdeelt het Nederlandse publiek. Toch was een kleine meerderheid het niet eens met de Fransman als enige belager van de Brit.

De Percentages

Eens: 44%

Oneens: 56%

De Reacties

André de Bruin “Hoop het. Hij heeft wel een ploeg om hem heen. Alleen zal hij voor de tijdrit minimaal 2 minuten voorsprong moeten hebben. Ik gun hem het wel.”

Joost Schreurs “Nee. Ik denk dat Uran het grootste gevaar voor Froome is, met het oog op de tijdrit in Marseille. Maar uiteindelijk denk ik dat Froome toch wint.”

Theo Janssen “Oneens. Ze zullen eerst eens een fatsoenlijke strategie moeten uitstippelen. Want tot nu toe zie ik niet veel meer dan voor Ritzeges gaan.”

Huib Geertsema  “Eens, want alleen Bardet heeft een ploeg die hem bij kan staan. Aru heeft wel de mogelijkheden en het vechters hart, maar Astana is niet bij machte. Fuglsang wordt gemist, maar ook een Kangert. Dan Martin heeft nog een kleine kans, maar ik denk dat hij te weinig tijd kan terugpakken, door zijn blessures. Wat nu wel is gebeurt, is dat Landa niet weg kan, voor Froome fijn, voor de spanning erg jammer!”

Foto: Cor Vos

Word nu abonnee van Wieler Revue!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws