🎥 België is in de ban van Wout van Aert in een eekhoornpak: bekijk de beelden!

In België weten ze het zeker: Wout van Aert zit in een eekhoornpak. Hij heeft geen Visma-truitje aan, maar verder...

Pelotonpraat André van den Ende

Net als in Nederland is het tv-programma The Masked Singer een enorme hit. Eigenlijk is 'masked' nog een beetje een eufemisme, want de kandidaten aan het programma, waarin een panel moet raden wie de mysterieuze en verklede zanger is, hebben hele kostuums aan. Wout van Aert zou in zo'n kostuum zitten dit seizoen.

Van Aert 'het eekhoorntje'?

Ze zijn er bij onze zuiderburen steevast van overtuigd dat Wout van Aert deze dagen als een eekhoorn door het leven gaat. In de wielersport kennen we Het Eekhoorntje, of zoals de Italianen het veel mooier zeggen Il Squillatore, natuurlijk als Stefano Garzelli, de winnaar van de Giro in 2000.

Maar nu zouden we dus een nieuw wielereekhoorntje hebben. De kijkers zijn er naar aanleiding van de tips in ieder geval honderd procent van overtuigd. Op Twitter zeggen ze dat de eekhoorn overduidelijk een Kempens accent heeft, in zijn eerste zinnetje Jumbo zong en in mei al eens een rit op Strava postte met een emoji van een eekhoorn erbij.

Enfin, oordeel zelf in de beelden die je hieronder ziet. Aanstaande vrijdag wordt de eekhoorn onthuld.

Het filmpje

Nairo Quintana

Van Aert zou niet de eerste wielrenner zijn die aan The Masked Singer deelneemt. In Colombia ging niemand minder dan Nairo Quintana hem namelijk voor.

De Colombiaanse klassementsrenner maakte zijn opwachting in het programma in een soort reptielenpak, waarover hij zei: "Ik heb in dit pak meer gezweet dan in de Tour de France."

Bekijk het originele bericht