πŸŽ₯ Pogacar leert Bjerg Frans, Van Aert en Van der Poel keuvelen, Average Rob dolt met Franse president

De Ronde van Frankrijk is een loodzware onderneming die drie weken duurt, maar af en toe wordt er ook gelachen.

De moedertaal van Tadej Pogacar is uiteraard Sloveens, maar het supertalent kan zich ook in andere talen prima uitdrukken. Zo verlopen de interviews altijd in goed verstaanbaar Engels. Voor de start van de tweede Pyreneeënrit bewees hij zelfs een aardig mondje Frans te spreken, althans wat de uitspraak van het meest befaamde Franse gebakje betreft.

Zijn ploeg UAE Team Emirates deelde op YouTube een video waarin hun kopman zijn ploegmakker Mikkel Bjerg leert hoe hij een Frans ontbijt moet bestellen. De beelden kan u hieronder bekijken.

Average Rob had dan weer het lef om te dollen met Emmanuel Macron. De Franse president was tijdens de tweede Pyreneeënrit als eregast aanwezig bij de aankomst op slotklim Cauterets-Cambasque. Robert Van Impe, de echte naam van Average Rob, liep hem daar tegen het lijf en vroeg wanneer hij de berg eens ging beklimmen. Macron antwoordde dat hij dat als kind al gedaan had. Beelden vindt u hieronder terug.

Tot slot namen Van Aert en Van der Poel tijdens de etappe naar Bordeaux de tijd om even bij te praten met elkaar. De twee kemphanen wisten voorlopig nog geen etappe te winnen.

Foto: Twitter/JosΓ© Been`
Tour de France
  • Foto: YouTube/UAE Team Emirates