🎥 Uit de oude doos: Wout van Aert vermomt zich als oude man 'René' en verrast jonge veldrijders

Naast één van de beste wegrenners en veldrijders ter wereld, schuilt er ook een uitstekend acteur in Wout van Aert!

We kennen Wout van Aert allemaal als één van de meest veelzijdige renners ter wereld. Het wielerfenomeen kan elke klassiekers winnen, sprinten, tijdrijden én klimmen. In de winter baant hij zich ook nog eens een weg door de modder.

Als zijn carrière als renner erop zit, kan hij misschien ook in Hollywood carrière maken, want Van Aert blijkt ook nog eens over een geweldig acteertalent te beschikken. Dat bewees hij in 2017, in een promofilmpje van zijn toenmalige sponsor Crelan.

In het filmpje vermomt Van Aert zich als een oude man en ex-crosser genaamd René. Hij draagt een oude wieleroutfit en wordt met make-up onder handen genomen. Vervolgens neemt 'René' deel aan een training met een groepje jonge veldrijders. Paul, de jeugdtrainer, speelt het allemaal mee.

Aanvankelijk heeft René veel moeite om alle obstakels in het bos te overwinnen, maar de verbazing bij de kinderen is groot wanneer hij elke ronde sneller rijdt. Op het einde van het filmpje is hun verbazing nog groter wanneer Van Aert zijn pruik en snor afzet. De hilarische beelden kan u hieronder bekijken!

Ook in het acteren is hij trouwens gewaagd aan zijn grote rivaal Mathieu van der Poel. Die laatste gaf ooit eens wiskundeles aan zijn klasgenoten in de middelbare school en imiteerde daarbij zijn wiskundeleraar. Die hilarische video bekijk je in het bovenstaande linkje.

Pelotonpraat
  • Foto: YouTube/CrelanBank