Hilarische beelden: Van der Poel moet hoop fotografen dulden tijdens iconische douche

Heel wat pottenkijkers aanschouwden hoe de wereldkampioen zich verfriste na zijn triomf in de Hel van het Noorden.

Paris - Roubaix elite men 2024

Mathieu van der Poel heeft voor het tweede jaar op rij Parijs-Roubaix op zijn naam geschreven. Deze keer klaarde hij de klas na een monsterlijke solo van maar liefst 60 kilometer! Na al dat afzien en stof vreten mocht hij de iconische douches induiken, maar echt genieten was dat niet.

Een horde cameramannen en fotografen was hem immers gevolgd tot in de stenen douches aan de Vélodrome in Roubaix. Zij wilden graag de wereldkampioen en kersvers winnaar van de Ronde van Vlaanderen én Parijs-Roubaix op de gevoelige plaat vastleggen.

Van der Poel trok er zich niets van aan en draaide met een glimlach de kraan open. Hij maakte uiteraard gebruik van de champoo van ploegsponsor Alpecin en die plaatste hij op een strategische plaats, in het zicht van de camera's. De beelden:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door L'Équipe (@lequipe)

Van der Poel gaf in het flashinterview aan dat er vanavond met de ploeg een feestje zal gebouwd worden, maar heel wild zal het er wellicht niet aan toe gaan. Volgende zondag rijdt hij immers de Amstel Gold Race en de week daarna zal hij proberen Tadej Pogacar te kloppen in Luik-Bastenaken-Luik.

Achtergrond
  • Photo: Luca Bettini/SCA/Cor Vos © 2024