Patrick Lefevere maakt met instagram bericht duidelijk dat Evenepoel nergens heengaat

Patrick Lefevere maakt op zijn instagram duidelijk dat Remco Evenepoel nergens heengaat. Het bericht op instagram lijkt een reactie op de geruchten dat Ineos Grenadiers Remco Evenepoel zou willen overhalen bij de Britse formatie te komen rijden.

World Championships elite men - Road - 2022

Op het instagram account van Patrick Lefevere verscheen een opvallend bericht. De Belgische ploegenbaas prijkt op het sociale media platform met een etentje, samen met Remco Evenepoel en zijn vader. De vader van Remco Evenepoel is tevens zijn manager, het lijkt dan ook om een zakelijk etentje te zijn gegaan. Dit bevestigt het bijschrift: "Nice business diner with the world champion @remco.ev and his father @patrickevenepoel🥂✌️".

Het bericht lijkt een reactie te zijn op het gerucht dat Remco Evenepoel naar het Britse Ineos Grenadiers team zou gaan. Dit gerucht kwam naar buiten via de site van Velonews, dat aangaf goede bronnen te hebben. De geruchten gingen natuurlijk als een lopend vuurtje. De kersverse winnaar van zowel de Vuelta als het WK, wie wil die nou niet in zijn ploeg. Patrick Lefevere reageerde al snel en zei dat het gerucht 'te stom voor woorden' was. Na de foto van het etentje lijken de geruchten voorgoed uit de lucht.

Nieuws
  • Foto: Cor Vos