📸 Tadej Pogacar vraagt om film- en serietips: 'Kan zelfs geen FIFA spelen..'

Tadej Pogacar geniet op zijn thuisbasis Monaco, samen met vriendin Urška Žigart, van een welverdiende vakantie. Maar hij verveelt zich soms wel een beetje.

Tadej Pogacar is op dit moment in Monaco de batterijen terug aan het opladen na een slopend en indrukwekkend voorjaar. Dat doet hij samen met zijn vriendin Urška Žigart. De Sloveen is tegelijk aan het herstellen van een harde crash in Luik-Bastenaken-Luik, waarbij hij twee breukjes in de linkerhand opliep.

Op Instagram deelde Pogacar enkele kiekjes, samen met zijn vriendin. "Ik ben er even tussenuit om van de kleine dingen in het leven te genieten", klinkt het. "Met mijn fiets en revalidatie ben ik voorlopig nog niet bezig, maar daar zal wellicht verandering in komen wanneer Urška naar de Vuelta trekt."

Met zijn hand in het gips is hij wat beperkt in zijn fysieke mogelijkheden. Daarom doet hij ook een oproep: "Kan iemand me een paar goede films of series aanraden? Ik kan zelfs geen FIFA spelen!"

Tadej Pogacar sloeg het voorbije voorjaar de hele wielerwereld met verstomming. Met maar liefst 12 (!) zeges, waaronder Parijs-Nice, de Ronde van Vlaanderen, de Amstel Gold Race én de Waalse Pijl, bewees de tweevoudig Tourwinnaar ook op alle andere terreinen tot de wereldtop te behoren.

Hij zal halverwege mei met z'n team naar de Sierra Nevada trekken voor een hoogtestage. Halverwege juni rijdt hij de vijfdaagse Ronde van Slovenië als laatste voorbereiding op de Tour de France, die op 1 juli in Bilbao start met meteen een paar lastige ritten in Baskenland.

Pelotonpraat
  • Foto: Facebook/Tadej Pogačar