🎥 📸 Rondje regenboog: Remco Evenepoel bakt regenboogpizza en Annemiek van Vleuten maakt schitterende regenboogfoto

De wereldkampioenen zijn op dit moment even niet in koers, maar laten de regenboogkleuren op een heel andere manier zien!

Een jaar lang mogen rijden in de regenboogtrui is het mooiste wat je als wielrenner kan overkomen - of ja, overkomen, ze hebben er hard voor gefietst! Remco Evenepoel en Annemiek van Vleuten hebben dit jaar de eer in dat mooie shirt te rijden.

Regenboogpizza

En dat willen ze weten ook. Zo postte Remco Evenepoel onlangs een video op zijn Instagram waarin hij zijn commerciële samenwerking met de keten Pizza Hut een speciaal regenboogtintje geeft.

In de video is te zien hoe Evenepoel, die al eens verklapte dat 'voor het echie' zijn vrouw Oumi Rayane altijd kookt, een pizza belegt in de kleuren van de regenboog.

Op de kleurrijke pizza zien we onder anderen gele mais, rode tomaatjes, zwarte olijven en groene paprika. Het blauwe aspect lijkt te zijn gezocht in blauwschimmelkaas en tadaa.. daar is de regenboospizza! Hieronder zie je Remco kokkerellen.

Regenboogfoto Annemiek van Vleuten

Annemiek van Vleuten zien we niet in de keuken, maar gewoon op de fiets. Na haar winst in de Giro Donne is ze in Italië gebleven en daar kwam ze tijdens een training een fotomoment tegen dat ze niet kon laten schieten.

Ze zette haar regenboogfiets tegen de vangrail en maakte een mooie foto van de echte regenboog die tegen een bergwand te zien was. Al met al levert het een pittoresk plaatje op!

De Wereldkampioen bij de vrouwen bereidt zich op dit moment in haar geliefde Livigno voor op de Tour de France Femmes, die op de laatste dag van de Tour voor de mannen begint in Clermont-Ferrand. Om Remco Evenepoel weer in actie te zien, moeten we wachten tot het WK in Glasgow. Hij zal daarna ook de Vuelta betwisten.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Remco Evenepoel