🎥 Koffiepauze? Deze man brouwt z'n koffie terwijl hij fietst!

De koffiestop is algemeen bekend in het wielrennen, maar de man in dit filmpje geeft er een heel nieuwe dimensie aan...

Voor veel wielrenners zijn de fiets en koffie onlosmakelijk met elkaar verbonden. Misschien heb je gisteren of eergisteren zelf nog wel een rondje met je fietsgroepje gemaakt en daarbij halverwege heerlijke van een bakkie genoten op een terrasje.

Maar het kan ook anders als je maar haast hebt, en toch niet zonder je koffie kunt. Dat laat Instagrammer en YouTuber OutsideBrandan (oftewel Brendan Carberry) zien. In zijn filmpjes doet hij de gekste dingen, zoals bijvoorbeeld op pedalen gemaakt van LEGO rondrijden.

In onderstaand filmpje is hij aan het koffiebrouwen geslagen. Tijdens het fietsen welteverstaan. Zijn slogan is 'Never let a good idea get in the way of a bad one. Waaronder zou je dit categoriseren? Briljant of hartstikke gek?

(Het zou kunnen dat je het filmpje niet direct hier kunt afspelen. Ga dan door naar Instagram. Excuses, ligt aan Insta, niet aan ons..)

De renners in de Vuelta kunnen vandaag ook even genieten van een bakkie Spaanse koffie. Vermoedelijk zullen ze dat wel gewoon naast de fiets op een terrasje doen tijdens de rustdag in Santander. Morgen wacht er een rit met een typisch Spaans muurtje aan het slot.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Outside Brendan