Trudie is boos! Trudie wil alle wielrenners van het fietspad!

Trudie schreef een ingezonden brief naar de krant en maakte zich kwaad over wielrenners die haar fiestplezier vergallen...

Het is druk op de Nederlandse fietspaden. Er rijden mensen rond op allerlei verschillende vervoersmiddelen, met allerlei verschillende snelheden. Een van die mensen is Trudie. Zij rijdt op een elektrische fiets en haar fietsplezier wordt vergald. Door ons, door wielrenners!

Dat schrijft ze in een korte ingezonden brief die werd opgepikt door het grappige Twitter-account 'Brieven van Boomers', dat ingezonden brieven op Twitter zet.

Zo ook die van Trudie. Trudie heeft een elektrische fiets en fulmineert in haar brief over wielrenners, die volgens haar altijd 'haast hebben' - ze verwart daar al haast met het beoefenen van een sport, helemaal op eigen spierkracht.

Door die groep wielrenners moet zij misschien wel een helm op, wat het plezier van haar fietstochtjes natuurlijk enorm bederft. Trudie wil geen helm op! Enfin, lees het epistel van Trudie zelf, waarin ze wielrenners het gevaar van het fietspad noemt.

Noot: de vrouw op de foto bij dit artikel is niet Trudie, maar gewoon een vrouw die toevallig op een stockfoto staat. Dus niet allemaal deze vrouw gaan googelen op deze vrouw aub... - we weten allemaal wie Trudie wél is; ze is de vrouw die je bel op de racefiets tot zes keer toe niet hoort en als je dan toch maar wat roept om er langs te willen, zegt: 'Heb je geen bel ofzo?'

Pelotonpraat
  • Beeld: Unsplash