🎥 Hilarische beelden: Vingegaard & co stoten op honderden geiten in Alicante

Een groepje renners van Visma - Lease a Bike is een nog grotere groep geiten tegengekomen en Eddy Merckx zat er niet bij.

Wintertraining team Jumbo - Visma in Alicante 2023

Alle teams uit de WorldTour (met uitzondering van UAE Team Emirates) zijn momenteel op trainingskamp in Spanje. Visma - Lease a Bike kiest zoals de meeste ploegen Alicante als uitvalsbasis. Jonas Vingegaard, Dylan van Baarle, Cian Uijtdebroeks, Jan Tratnik, Matteo Jorgenson en Edoardo Affini gingen vandaag samen op pad.

Het zestal zat een kleine vijf uur op de fiets en had bij aankomst in het hotel 140 kilometer en 2874 hoogtemeters op de teller staan. Onderweg zorgde een lokale geitenboer voor een extra obstakel.

Plots zagen Vingegaard & co namelijk hoe honderden geiten hun pad kruisten en vrolijk op de openbare weg liepen. Enkelen haalden hun smartphone boven om het hilarische momentje op beeld vast te leggen. Enkele sfeerbeeldjes:

Jonas Vingegaard en Cian Uijtdebroreks trappen over anderhalve maand hun seizoen op gang in de Spaanse rittenkoers O Gran Camiño. Dylan van Baarle, Matteo Jorgenson en Edoardo Affini openen hun seizoen in de Omloop het Nieuwsblad.

Pelotonpraat
  • Photo: Szymon Gruchalski/Cor Vos © 2023