Jumbo-Visma voor vier jaar in zee met HEMA

Warenhuisketen HEMA wordt co-sponsor van schaats- en wielerploeg Team Jumbo-Visma. De komende vier jaar prijkt HEMA op de wedstrijdkleding van beide sportploegen, zo meldt de ploeg in een persbericht.

Jumbo-Visma
  • Afbeelding van Team Jumbo-Visma Team Jumbo-Visma

Het co-sponsorschap stelt Team Jumbo-Visma in de gelegenheid verdere groei te realiseren, meldt de ploeg in het perspericht. Anderzijds draagt het partnerschap bij aan het uitbouwen van HEMA’s merkstrategie. 

“We zijn hier ontzettend blij mee”, reageert directeur Richard Plugge van de schaats- en wielerploeg. “Schaatsen en wielrennen zijn vooraanstaande sporten in Nederland. Net als wij is HEMA oer-Hollands, met internationale vertakkingen en zichtbaarheid. De langlopende contracten van onze andere sponsoren hebben grote aantrekkingskracht. We zijn een stabiele factor waar een groot en gerenommeerd bedrijf als HEMA zich graag mee identificeert.”

Aanstaande vrijdag, 20 december, worden in het hoofdkantoor van HEMA in Amsterdam de beide wielerploegen van Team Jumbo-Visma gepresenteerd. Wieler Revue is aanwezig bij de presentatie, die ook wordt uitgezonden door Eurosport.