Het overzicht van de WorldTour teamkleding in 2019

We zitten al een tijdje in het nieuwe seizoen en de nieuwe tenues vallen waarschijnlijk al wel op. Dit is een overzicht van de outfits waar de WorldTour ploegen in 2019 mee rijden.

Ploegen

Seizoenen gaan voorbij en teams veranderen. De naam verandert, de sponsoren veranderen en de kleding verandert in veel gevallen ook. Dit is een overzicht van de WorldTour teams en hun outfit voor 2019. Vlak voor de Ronde van Vlaanderen zorgen we ervoor dat je alle WorldTour teams herkent.

AG2R La Mondiale verandert niets aan de kleurstelling. De bruine broek en bruine band bovenaan het shirt met wit en lichtblauw.

Astana Pro Team past hun shirt ook niet aan, de kleurstelling is hetzelfde als vorig jaar.

Bahrein-Merida heeft een kleine aanpassing in het shirt. De rode kleur blijft, maar er is in 2019 een donker blauwe band onder de “B” van Bahrein gekomen die naar de donkerblauwe broek loopt.

BORA-hansgrohe heeft een kleine aanpassing die niet snel opvalt. De kleurstelling is hetzelde, maar de groene kleuren middenin het shirt zijn omgekeerd.

CCC Team is nieuw in de WorldTour, dus daar geen verandering maar een compleet nieuw design. Fel oranje en daarmee makkelijke te herkennen.

Deceuninck-Quick-Step is net als vorig seizoen weer erg dominant. De kleding kan een reden zijn van dit succes, want die hebben ze niet veranderd!

Groupama-FDJ heeft een aantal subtiele wijzigingen aangebracht aan hun team outfit. In de basis is die hetzelfde als vorig jaar, maar in de schouders zijn witte strepen bijgekomen en aan de zijkanten van het middenrif is de Franse vlag verdwenen.

Lotto Soudal heeft de zelfde kleuren gebruikt in hun nieuwe outfit, maar anders toegepast. De schouders zijn rood gebleven, maar het midden rif tot aan de nek is nu wit.

Movistar Team kent geen wijzigingen in hun outfit. De blauwe brigade blijft bij hun blauwe kleur met witte “M”.

Mitchelton-Scott heeft de gele kleur iets meer fluogeel gemaakt, maar verder is er niks veranderd in de opzet van hun outfit.

Team Dimension Data rijdt met Cavendish ook dit seizoen weer in de zelfde kleur stelling. Kleine aanpassing is de zwarte band die van de oksels naar beneden loopt, die is dit seizoen wit.

Team EF Education First p/b Cannondale heeft dit jaar uitgepakt met een mooi design. De roze kleur blijft, maar er komt een artistiek vleugje donkerblauw bij kijken!

Team Katusha Alpecin heeft hun shirt gewijzigd en de broek is hetzelfde gebleven. Het shirt is nu helemaal wit waar die vorig jaar voor de helft donker rood was en voor de helft wit.

Team Jumbo-Visma heeft meer geel verwerkt in de schouders, verder is de helm ook geler geworden.

Team Sky heeft een donkere outfit in 2019. Ten opzichte van 2018 is dat een omslag, want daar reden ze nog met witte shirts.

Team Sunweb heeft een omslag gemaakt naar 2019. De wit met zwarte outfit heeft plaats gemaakt voor een rood met witte outfit.

Trek-Segafredo reed in 2019 nog met een volledig rood shirt, maar in 2019 is daar zwart in de schouders en aan de zijkant bijgekomen.

UAE Team Emirates verandert het een en ander aan hun shirt. Er is geen zwart meer te zien op de schouders, dat is vervangen door wit. Daarnaast is de vlag op de buik een klein beetje aangepast en rechthoekiger geworden.