Koop nu onze Girospecial en geniet van het Nederlands succes!

Hij ligt in de winkel en is de ideale gids voor jouw etappes, favorieten en ploegen.

Koop nu onze Girospecial en geniet van het Nederlands succes!

De Nederlanders zijn terug aan het front. Zowel Tom Dumoulin, Bauke Mollema en Steven Kruijswijk hebben de afgelopen jaren aangetoond mee te doen voor het podium in een grote ronde. Dit jaar kiest het toptrio van Oranje gezamenlijk voor de Giro. Gaat het dan 37 jaar na Joop Zoetemelk eindelijk weer eens gebeuren?

Na een vliegende start vorig jaar in Apeldoorn reed Tom Dumoulin enkele dagen in de roze trui. In de eerste bergrit had Nederland heel even de hoop dat hij wellicht voor een goed klassement kon gaan in de Giro, maar een blessure gooide roet in het eten. Dit jaar liggen de verwachtingen heel anders.

"Ik heb nog wel een tijdje getwijfeld tussen de Giro en de Tour. Zeker toen de ASO met een openingstijdrit in Düsseldorf op de proppen kwam. Maar het leek ons uiteindelijk geen goed idee om als klassementsrenner mijn vuurdoop te beleven in de Tour. In de Giro staat er minder druk op en wordt er ook minder op je gelet. Ik wil graag ervaren wat het is om als kopman te starten in de Giro."

Kan Dumoulin opnieuw in het roze rijden?

Meer lezen over Tom Dumoulin, Steven Kruijswijk en Bauke Mollema? Koop dan nu onze Girospecial! Dat kan in de winkel, maar ook online via deze link:

http://tijdschrift.land/product/wieler-revue-2017-girospecial/

Veel leesplezier!

Foto: Wieler Revue Girospecial